Naalden

Nooit gedacht dat ik met de huidige buitentemperaturen nog eens aan de Hot Coldrex zou zitten… Vanmorgen stond ik voor de tweede keer op met een gevoel in mijn keel dat zich het best laat omschrijven als prikkende naalden. Ik ben verder niet echt verkouden volgens mij, maar als ik slik dan voel ik het wel in mijn oren. Ook heb ik weinig tot bij vlagen geen stem.

Gelukkig hoefde ik vandaag niet te werken en heb ik eigenlijk alleen Harold en de schoonheidsspecialiste met mijn gekraak hoeven vermoeien. Tijdens het bezoek aan de schoonheidsspecialiste was ik zelfs beter verstaanbaar, waarschijnlijk door het stoomapparaat dat op mijn gezicht stond gericht. Ik denk dat het twee à drie jaar geleden is dat ik voor het laatst een gezichtsbehandeling heb ondergaan. Daarna is het er gewoon niet meer van gekomen. Maar nu, met de trouwerij in het verschiet, heb ik natuurlijk een goede reden om wel te gaan. Ik kan niet garanderen dat het lukt, maar ik moet toch op z’n minst proberen om er op mijn voordeligst uit te zien op de grote dag…

Helaas heeft het uurtje gepamper er niet voor gezorgd dat ik daarna helemaal fris en herboren door de wereld stapte. Hopelijk gaat het morgen beter met me, want dan ga ik met mijn broer op pad voor een nieuwe bril!