Hatsjoe

Ik ben zo ongelofelijk verkouden… niet normaal gewoon! Gistermiddag begon het los te komen. En het weer was al zo benauwd. Ik had het gewoon niet meer! Maar ik moest doorzetten, want gisteravond ging ik een nieuwe bril uitzoeken samen met mijn broer. Op een gegeven moment had ik vier hele leuke brillen bij elkaar verzameld en uiteindelijk ging het nog tussen twee exemplaren… en die zijn het dus allebei geworden! Helaas: geen foto’s. Of misschien maar goed ook, want één van die brillen hoort bij het bruidstenue. Ik heb nog op internet gezocht naar de geweldige Mart Visser-zonnebril die ik ook het gepast, maar ik kon ‘m niet vinden. Mart is zeker bang voor plagiaat. Hier dan maar wat surrogaatbrillen:

Na afloop heeft GBJ me op Schiphol afgezet. En hoe ellendig ik me ook voelde, ik kon deze kans niet voorbij laten gaan:

Een (bijna onzichtbare, met mijn mobieltje gefotografeerde) Vanilla Latte en een muffin… bij wijze van avondeten. Ik heb er (voor zover mogelijk) van genoten, maar misschien had ik toch beter een flink bord groenten kunnen eten want vanmorgen was mijn verkoudheid nog een graadje erger. Ik ben nog heel heldhaftig onder de douche gaan staan, in de hoop dat de stoom voor verlichting zou zorgen. Maar na het ontbijt was er maar één conclusie mogelijk: terug naar bed…