Nieuwe werkstukken (en meer…)

POWW IV is geweest en ik heb op dit moment even geen opdrachten voor Pien, dus… heb ik ineens tijd over voor werkstukken die nog lagen te wachten! Zoals deze Overlooked-challenge van máánden geleden:

Er staan ook weer nieuwe werkstukken in de PADT-gallery:

Deze laatste is een scraplift van de zeer getalenteerde Michelle Clement.

Mijn weekend bestond naast een POWW IV-workshop en veel genies en gesnuit uit een gesprek met de badkamerspecialist van mijn favoriete woon- en doehetzelfzaak:

… een treinreis naar Enschede, het lezen in een boek (en dat was alweer een tijdje geleden), een tocht langs bijouterieën met mijn moeder (in het kader van bruidstenue), een paar cappucino’s, pizza, een voorstelling van Simone Kleinsma (wat kan die zingen… heb nu een bezoek aan Sunset Boulevard in overweging), een rit met de laatste trein uit Hengelo terug (gaat al om 22.35 uur, niet te geloven…), een ontbijtje met Harold:

 

… en verder een beetje gescrap (zie bovenaan post), het bespreken van een offerte voor een trouwauto, kippensoep, radio, een beetje gewas, een beetje gemail, geblog en een beetje overleg over de voortuin (een doorn in mijn oog):

En… hoe was jouw weekend?

One thought on “Nieuwe werkstukken (en meer…)

  1. hahahah, zo te zien druk weekendje maar wel met leuke dingen. Ben net terug van een weekendje Texel met vrienden dus helemaal goed. X Mika

Comments are closed.