Thijmen

We zijn naar Kampen geweest om Thijmens tweede verjaardag te vieren. Zijn officiële verjaardag was vrijdag al, maar omdat we gisteravond ook naar Kampen moesten voor een verjaardag/housewarming/afscheidsfeestje van een vriend die volgende week wordt uitgezonden naar Uruzgan, besloten we de beide feestjes te combineren. De viering deed niet onder voor de echte verjaardag. Alle essentiële onderdelen waren vertegenwoordigd: cadeaus, taart, chips, donderjagen en pannenkoeken!

Gisteren hebben we verschillende mensen gezien die betrokken zijn bij onze ‘vrijgezellenfeesten’. Voor zover ik het heb begrepen is van de week mailverkeer hierover op gang gekomen. Ik probeer mijn oren ervoor dicht te stoppen, maar het is heel erg grappig om te zien hoe iedereen hiermee omgaat. Ik bedoel: ik kon echt merken dat er iets gaande is! De een wil er helemaal niks over zeggen, maar gedraagt zich anders dan anders en de ander vertelt gewoon dat er een mail is gekomen. Weer een ander heeft een mening over de mail en wil dat kwijt, maar mag niks verraden. En dan waren er ook nog die het (volgens mij) heel leuk vinden en staan te popelen om erover te praten, maar ja, dat kan natuurlijk niet als de hoofdpersonen in de buurt zijn! Ik vond het echt komisch. En nou ja, ik wacht het rustig af hoor!

One thought on “Thijmen

  1. Haha jou ontgaat ook weer niets he …. maar je begrijpt natuurlijk wel dat aan ons allemaal zwijgplicht is opgelegd…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.