My buddies choice

De huidige ‘uitdaging’ op de Miss P/M-blog is ‘My buddies choice’. Dat klonk best interessant, dus ik heb Harold gevraagd twee dingen uit te kiezen waarmee ik zou kunnen scrappen. Zijn keuze was verrassend en hij heeft het mij daarmee niet eens zo moeilijk gemaakt:

De pijpenragerslangetjes heb ik uit elkaar gehaald en ik heb de veertjes en de gele rager op de lay-out verwerkt. Het toiletpapier heb ik met Mod Podge op stervormige brads geplakt. Dit is het resultaat: 

5 thoughts on “My buddies choice

 1. Oh Marsha, wat ie íe leuk geworden zeg!!!!
  Wow, en wc-papier gebruiken, dat is nog eens bijzonder!!!
  Tof dat je weer hebt meegedaan!

 2. Wat een onwijs leuke layout, Marsha !!
  En wat een geweldig idee van Miss P/M-blog.

 3. ‘t Is (zoals altijd eigenlijk) weer ontzettend leuk geworden!!

 4. Hi so cool that you’ve been doing that challenge.
  It’s PJ’s turn so I’ll ask if she link your work.
  The last time your pic was to big to post but I think we can do it right now. This work has to be seen. Mika

Comments are closed.