Open Wagenwerkplaats

In het kader van de ‘Week van de Wagenwerkplaats‘, werd er vandaag open huis gehouden. Deze kans om ook eens ín de gebouwen te kijken, konden we echt niet laten schieten. Ik ben niet teleurgesteld, het is een fantastische plek! We hebben nu ook een beetje een idee gekregen van de plannen die er voor dit terrein liggen. Stukje bij beetje zullen de panden de komende jaren worden gerenoveerd en er zal ook veel nieuw worden gebouwd. Zelfs de rolbanen (heb ik vandaag geleerd!) zullen worden gerenoveerd. Ik ben er nog niet over uit of ik dat leuk vind, maar goed als het een keus is van renoveren of verwijderen dan is er wat mij betreft ook maar één optie mogelijk. Die móeten natuurlijk blijven!

2 thoughts on “Open Wagenwerkplaats

  1. he, wat maak jij toch schitterende, artistieke foto’s!!! helemaal toppie! nu heb ik helemaal het gevoel dat ik toch echt op cursus moet!

Comments are closed.