C.D. rocks!

Ik heb dit weekend met Sjoera de albumtrack van C.D. Muckosky gevolgd. Ik heb echt bar weinig om het te bewijzen, maar ooooo, wat was het inspirerend!!! We hebben geaquarelleerd, geverfd met een ‘brayer’, gewerkt met tissuepapier en textielverf. Ik heb een ton aan ideeën opgedaan. Ik had alleen enorme moeite met de uitvoer. Goed, dat komt nog wel.

Maar nu moet er eerst iets anders gebeuren en wel heel dringend:

We hadden onze trouwkaarten door een drukker willen laten drukken, maar de drukproef was om te huilen. De afdruk van onze printer zag er professioneler uit, dus er zat niks anders op… Dat printen is overigens zo gedaan, maar met het vouwen ben ik nog wel even bezig. Nog even geduld dus, ze komen eraan!

One thought on “C.D. rocks!

  1. Ooooh…als ik had geweten dat jij dit afgelopen weekend ging was ik meegegaan! Ben stiekumpies..beetje erg jaloers. Het zal vast fantastisch zijn geweest. Ze maakt echt geweldige werkstukken..
    Eeeh…wil dan ook wel het resultaat zien, Marsha!

Comments are closed.