Site icon Marsha.

Alex & Sandra

Afgelopen vrijdag traden onze vrienden Alex en Sandra in het huwelijk. Na een broodje in De Pub, gingen we naar de Stadsgehoorzaal van Kampen voor het burgerlijk huwelijk. Het huwelijk werd gesloten in de ‘Oude foyer’, een zaal met prachtig gerestaureerde art deco-schilderingen:

Zoek het verschil ↑↓ ;-)

Na de Stadgehoorzaal gingen we door naar IJsselmuiden voor het kerkelijk huwelijk:

Hier werden heel veel mooie woorden gesproken!

Vervolgens stapten we weer in de auto: op naar feestlocatie De Kruidentuin in Mariënheem, waar we geweldig werden ontvangen met hapjes en drankjes en waar we o.a. op de foto mochten met ‘Nick & Simon‘. Eén van de vriendinnen van Sandra had dit manshoge kartonnen duo met de hand uitgeknipt… (Auwww!)

Na het sfeervolle diner (erg lekker, maar wel veel te veel gegeten), was het tijd voor feest! Er werd flink gedanst en via de DJ (die via telefoon en sms op de hoogte werd gehouden van de voetbalstand) kregen we elk doelpunt te horen. Harolds avond kon sowieso niet meer stuk, want hij mocht weer even achter de draaitafel staan:   

Het werd laat en dus waren we gisterochtend niet zo vroeg uit de veren als we hadden gehoopt. Toch lukte het ons redelijk op tijd naar Rotterdam te rijden. Pien’s Scrapbookstore was voor het laatst open en ik wilde er graag nog één keer naar toe. De onlinewinkel blijft natuurlijk bestaan, maar het was fijn dit stukje Pien waardig af te sluiten.

Daarna snel een broodje gehaald en weer in de auto gestapt: dit keer richting Zwolle. Harold deed namelijk mee aan de 4 Mijl! Het parcours loopt altijd langs De Gezelligheid, dus ik kon mooi eerste rang staan en ook nog wat tijd doorbrengen met Jos, Hilde, Elke en deze jongedame: 

Harold liep precies op schema, dus we wisten gelukkig wanneer hij zo ongeveer langs zou komen. De eerste keer had ik ‘m toch bijna gemist, maar hij zag mij wel en riep me. De tweede keer (vlak voor de finish) stond ik klaar met mijn camera:  

Hij heeft zijn eigen record verbroken, dus hij was extra trots. En terecht!

Ik hoef vast niet uit te leggen dat ik vandaag ‘total loss’ ben… Man, wat een weekend weer! 

Exit mobile version