Experiment

Ik heb iets nieuws ontdekt: aquarelleren. Kleine dingetjes, zelf getekend en ingekleurd met het aquarelsetje van C.D. of met mijn nieuwste aanwinst: aquarelpotloden. Ik zag ze bij V&D voor nog geen € 5,-! Ik kan het natuurlijk nog niet en deze potloden zullen wel niet van topkwaliteit zijn, maar het is leuk en ontspannend om zo maar wat in het wilde weg te kleuren en dan te kijken wat er gebeurt als ik het daarna met water ‘was’. Soms wordt het niks en soms denk ik: goh, als ik dit nu zus of zo doe, dan is het best wat!

Het fijne is ook dat je hier niet zoveel voor nodig hebt: ik kan rustig met mijn aquarelblok, een watervaste pen, mijn kleurtjes, een bekertje water en penseel op de bank gaan zitten. Voorlopig ga ik dus gewoon nog even door met oefenen!

2 thoughts on “Experiment

  1. Hoe meer je probeerd hoe mmer je leert
    hoe meer je leert hoe meer je weet
    hoe meer je weet des te mooier het resultaat??”
    Gewoon doen meid! Lekker klooien is soms echt super!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.