Nog een ‘lift

Harold heeft vandaag zijn vrijgezellenfeest… Mijn broer heeft hem vanmiddag opgehaald. Ik weet waar ze naartoe zijn, maar niet wat ze gaan doen. Ben heel benieuwd en hoop dat Harold het leuk heeft!

Ondertussen heb ik het rijk alleen, dus… ik zit lekker te scrappen! Ik ben nog steeds voorbeelden aan het verzinnen voor de workshops op school. Ik merk dat ik het daarbij wel handig vind om gebruik te maken van de designs van andere scrappers. Normaal gesproken ben ik geen scraplifter. Want waarom scrapliften, als ik ook zelf iets kan verzinnen! Maar nu is het wel lekker om niet te veel over de lay-out na te hoeven denken. Zo kan ik me helemaal richten op de materialen: die kosten me al genoeg hoofdbrekens!

Op de Scraphappy-blog kwam ik deze lay-out tegen van Celeste Smith. Met twee vellen gekleurd karton (A4), waterverf, borduurgaren, oude treinkaartjes, knopen, transparant, zwarte fineliner, glittergelpen en kleurpotloden, maakte ik er dit van:

Ik heb trouwens wel gesmokkeld qua ‘gereedschap’: ik heb een pons gebruikt voor de rondjes en ik heb de transparant opgeplakt met kleine gluedots. Tja, die hebben de leerlingen straks natuurlijk niet…

Kun je me trouwens vinden op de foto? Ik zit helemaal rechtsonder, ben gekleed in het roze en heb een rode muts op.

2 thoughts on “Nog een ‘lift

  1. Wat ontzettend origineel om je treinkaartjes hiervoor te gebruiken! Het is een gezellige pagina geworden!

  2. Goed idee, die geponste rondjes… erg leuk met dat getekende cirkeltje erin…
    Btw, ik heb me net opgegeven voor de nieuwe class van Shimelle… jij toevallig ook?

Comments are closed.