Nieuws

Ik heb nog steeds geen vakantie. Ik baal daar wel van, maar het werk is nog niet af en ik weet uit ervaring dat ik geen leuke vakantie heb als er nog werk ligt te wachten. Dat blijft namelijk in mijn achterhoofd hangen, hoe diep ik het ook wegstop…

Dus, ik probeer er maar het beste van te maken. Er zijn deze week natuurlijk ook leuke en/of nieuwe dingen om uit te proberen! Om te beginnen zijn Harold en ik voor het eerst van ons leven naar een zonnestudio geweest. Ja, ja, je moet wat over hebben voor een frisse kleur op je bruiloft…

En we hebben deze ontdekt: Koffieleutjes 6 granen. Is niet goed in het kader van de lijn, maar ik vind ze wel erg lekker. Gelukkig zijn ze per twee verpakt, wat mij enorm helpt om de rem erop te houden.

Wat ook tijdelijk nieuw is in ons huishouden: een Wii. Harold heeft ‘m te leen gekregen van een collega die op vakantie gaat. Ik ben natuurlijk vooral geïnteresseerd in Wii Fit, maar dat zit er helaas niet bij. Wel Wii Sports en ook Mario Kart dat we gisteren al hebben zitten spelen. Ik snap er nog he-le-maal niks van, maar het is wel heel erg lachen met z’n tweeën.

Ik heb van Harold wat nieuwe muziek gekregen om deze zomer mee door te komen: Adèle, Duffy, Amy McDonald, Kylie en Madonna. De jonge én de oude garde dus. Ben heel benieuwd welke ik straks het meest zal draaien!

Ik heb ook een nieuw boek gelezen. Echt: gelezen! Ik heb Broeinest van Loes den Hollander in twee dagen uitgelezen. Niet het allerbest geschreven boek dat ik ooit heb gelezen, want ik heb me best geërgerd aan het herhalen van zinnen en het onnodig met nadruk noemen van bepaalde merknamen (gesponsord ofzo?), maar wel een heel spannend en verrassend verhaal. Ik zit nog lang niet aan het quotum dat ik mezelf heb gesteld dit jaar (minimaal één per maand), maar goed: op naar het volgende boek!

Het laatste nieuwe deze week is de workshop My Freedom van Shimelle. Hij is maandag gestart met het thema ‘tijd’ en ik loop nu al hopeloos achter! Een nieuw element zijn dagelijkse blogopdrachten. Daar kom ik dus later nog op terug…

One thought on “Nieuws

  1. Wat? Hebben jullie nog steeds geen vakantie?! Ik begin me bijna schuldig te voelen thuis…
    Je bent in elk geval wel bezig met leuke dingen lees ik. Hopelijk heb je ook snel echt vakantie en kan je je volledig concentreren op De Bruiloft.
    Succes met de laatste loodjes!
    Esther

Comments are closed.