Bel far niente

Ah, eindelijk een relaxte zondag! Vandaag doe ik lekker niks. Nou ja, bijna niks. Ben nog aan het overwegen of ‘scrappen’ ook ‘niks’ is, maar ‘lezen’ valt er vast onder. Vrijdag heb ik twee nieuwe boeken gekocht (met een boekenbon, gekregen van mijn werkgever -> erg leuk!). Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert. Volgens mij is dit boek dit jaar met heel veel mensen mee op vakantie, want het is nr. 1 op de bestsellerslijsten. Het andere boek is Touba van Shahrnush Parsipur. Ik ben gisteravond in ‘Eten, bidden, beminnen’ begonnen. Ik weet niet hoe snel ik ‘m ga lezen (het is een enorme pil), maar het is in elk geval wel vlot geschreven.

Donderdagochtend heb ik voor het laatst gewerkt. Dat hebben we in elk geval geprobeerd, want de computer deed het niet en mijn collega en ik moesten daarnaast uit ons kantoor omdat de vloeren in de was moesten worden gezet. Beetje rare ochtend dus. Ik ben daarom ook nog steeds niet klaar, maar daar ga ik morgen thuis nog wat aan doen en dan is het echt afgelopen!

Donderdagmiddag heb ik een ‘hertest’ gedaan op de sportschool en ik ben geslaagd met vlag en wimpel! Ik weet niet precies hoe goed ik het heb gedaan, maar ik stond ineens in het ‘blauw’ in plaats van in het ‘groen’ en dat zegt mij genoeg: eindelijk resultaat!   

Gisteren zijn Harold, mijn broer en ik naar onze feestlocatie geweest om de bruiloft door te spreken. Toen we er stonden, hadden Harold en ik allebei zo iets van: het mag nu wel gebeuren. Maar… het is natuurlijk nog niet zo ver. Nog even geduld… Alles begint nu wel op z’n plek te vallen. Er zijn nog een paar dingen die we moeten regelen, er is nog een boodschappenlijst en ik ben op dit moment (al bloggend) cd’s aan het beluisteren die we kunnen gebruiken. Maar toch: wij zijn er bijna klaar voor…

Edit: heb in ‘Eten, bidden, beminnen’ een betere titel gevonden voor dit bericht: ‘lekker nietsdoen’ in het Italiaans. Ben inmiddels op bladzijde 124… maar ga zo stoppen, want ik heb om 21.00 uur een Wii-date met Harold. Als ik dit zo typ, lijkt het wel of ik terug ga in de tijd: zomervakantie, lezen en computerspelletjes. Ha!

2 thoughts on “Bel far niente

  1. Toppie hoor, die hertest!!
    En nu lekker gaan genieten van je vakantie en de voorbereidingen voor de bruiloft!!

    Liefs Heleen

Comments are closed.