Open hak

Voor degenen die mij kennen is het geen geheim: ik heb een hekel aan schoenen met open hak. Niet omdat ik de schoenen niet mooi vind…

Het komt omdat ik voeten en hakken in het bijzonder, erg lelijk vind. Mijn hakken in elk geval. Nou wil de mode wel eens wat anders…

En er zijn ook zoveel leuke slippers te koop! Maar die heb ik tot nu toe allemaal laten staan. Ik heb natuurlijk wel slippers, maar die zijn alleen voor thuis of voor op het strand…

Ik denk al geruime tijd dat ik iets aan mijn ‘fobie’ moet doen. Dus heb ik, na minstens een jaar bedenktijd, een afspraak gemaakt bij een pedicure. Vanmorgen zat ik er dan eindelijk: met mijn blote voeten in de behandelstoel… Ze zei het niet helemaal zo, maar de pedicure vroeg zich duidelijk af wat ik kwam doen. Mijn vreselijke voeten blijken heel erg mee te vallen: ze was er zo mee klaar! Met andere woorden: ik heb mezelf al die mooie schoenen voor niks door de neus geboord! Niet dat ik nu meteen naar de winkel ren hoor, maar misschien, heel misschien durf ik ze volgende zomer wel te kopen: schoenen met open hak.

Foto’s: The Raw Shoe Company Ltd

2 thoughts on “Open hak

  1. Lekker hè bij de pedicure, ik ga regelmatig, want ik heb dus écht moeilijke voeten, maar ik draag wel gewoon slippers hoor! De schoenen in je blog zijn écht voor jou, ‘t lijkt net of je ze hebt gescrapt ;o)

  2. Leuke schoenen zeg… vooral die rode!
    Ene, best een goed idee eigenlijk, die pedicure… (ik ga nl. ook nooit…)

Comments are closed.