Vier euro?!

Vanmorgen had ik een afspraak met mijn ‘fotovrienden’. We zouden gaan fotograferen, maar het weer zat niet zo mee…

In plaats daarvan hebben we dus lekker zitten kletsen en hebben we weer wat plannen gemaakt voor een volgende bijeenkomst. Vanuit Vyssotski, het café waar we zaten, hadden we uitzicht op de snuffelmarkt. Na afloop ben ik nog even langs een paar kramen gelopen. Net toen ik naar huis wilde gaan zag ik een dubbele metalen kaartenbak in een kraam staan. Ik was al eerder langs die kraam gelopen, maar toen was me de kaartenbak niet opgevallen. Aan de buitenkant zag -ie er netjes uit, dus ik was nieuwsgierig naar de binnenkant. In de rechterla zaten nog allemaal systeemkaarten, in plastic:

Je begrijpt: ik zag de mini-albums al voor me… Zegt de man in de kraam opeens tegen mij: ‘Inclusief inventaris is-ie  4 euro’. 4 euro? 4 euro?! Huh? Alleen de inventaris was me al 4 euro waard… Een dubbele kaartenbak voor 4 euro!!! Woeha! Die kon ik natuurlijk niet laten schieten. Helemaal niet als je bedenkt dat ik al eens naar zo’n kaartenbak op zoek ben geweest (in het kader van Photo Freedom) en dat ik me er al mee had verzoend dat zo’n kaartenbak niet binnen mijn budget valt. Maar nu, nu heb ik er toch een! Wat een geluk; ik ben echt superblij!

2 thoughts on “Vier euro?!

  1. Gefeli!!! Wat een goeie vondst! Enne, hij ziet er zelfs ook nog netjes uit!!

Comments are closed.