Vier euro?!

Vanmorgen had ik een afspraak met mijn ‘fotovrienden’. We zouden gaan fotograferen, maar het weer zat niet zo mee…

In plaats daarvan hebben we dus lekker zitten kletsen en hebben we weer wat plannen gemaakt voor een volgende bijeenkomst. Vanuit Vyssotski, het café waar we zaten, hadden we uitzicht op de snuffelmarkt. Na afloop ben ik nog even langs een paar kramen gelopen. Net toen ik naar huis wilde gaan zag ik een dubbele metalen kaartenbak in een kraam staan. Ik was al eerder langs die kraam gelopen, maar toen was me de kaartenbak niet opgevallen. Aan de buitenkant zag -ie er netjes uit, dus ik was nieuwsgierig naar de binnenkant. In de rechterla zaten nog allemaal systeemkaarten, in plastic:

Je begrijpt: ik zag de mini-albums al voor me… Zegt de man in de kraam opeens tegen mij: ‘Inclusief inventaris is-ie  4 euro’. 4 euro? 4 euro?! Huh? Alleen de inventaris was me al 4 euro waard… Een dubbele kaartenbak voor 4 euro!!! Woeha! Die kon ik natuurlijk niet laten schieten. Helemaal niet als je bedenkt dat ik al eens naar zo’n kaartenbak op zoek ben geweest (in het kader van Photo Freedom) en dat ik me er al mee had verzoend dat zo’n kaartenbak niet binnen mijn budget valt. Maar nu, nu heb ik er toch een! Wat een geluk; ik ben echt superblij!

2 thoughts on “Vier euro?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.