Project Catwalk week 1

Ik weet het, ik spring een beetje van de hak op de tak… De My Freedom-workshop bij Shimelle loopt nog steeds, maar ik heb er nog niet veel van laten zien. Dit komt omdat ik er ook nog niet veel aan heb gedaan… Andere dingen lijken me op dit moment meer de ‘inspireren’. Zoals Project Catwalk op SIStv (denk Project Runway, maar dan voor scrappers). De opdracht was om uit een lijstje met ‘ongebruikelijke’ materialen er twee te kiezen en daarmee een A4-werkstuk te maken. Dat heb ik gedaan: ik heb rubber ‘cupboard liner’ van IKEA gebruikt en een koffiefilter.  

In mijn eerste vakantieweek hebben Harold en ik in elk geval een bruidstaart en bloemen geregeld! Verder heb ik uitgeslapen, gesport en zijn we (bijna) om de dag naar de zonnebank gegaan. Boodschappen doen stond ook op de lijst, ik heb wat nieuwe recepten uitgeprobeerd en ik ben aan het opruimen en schoonmaken geslagen. Daarbij raak ik soms wel afgeleid, zoals bij het weggooien van een stapel tijdschriften bijvoorbeeld… en dat laat ik dan maar gewoon gebeuren. Een beetje lanterfanteren dus, op mijn manier dan…

Voorlopig is het ook nog geen vakantieweer:

… misschien later in de week. En dan ga ik écht lanterfanteren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.