OLW: If

Vind ik een erg mooi lied, Snow Patrol: Chasing Cars. Ik hoorde het vorige week nog op de sportschool en het refrein was perfect voor One Little Word. Niet dat ik er vandaag naar geluisterd heb, want vandaag kwam de soundtrack van een Fleetwood Mac-cd. Ik werd vanmorgen namelijk wakker met Go Your Own Way op de wekkerradio. En omdat we vorige week hebben opgeruimd, kon ik zowaar de bijbehorende cd pakken uit de cd-kast!

One thought on “OLW: If

 1. Mooi nummer is dat inderdaad van Snow Patrol!
  Je bent lekker bezig als ik het zo lees allemaal en leuke en mooie dingen komen daar weer uit voort!
  Wij gaan morgen op vakantie, dus ik lees je pas weer over 2 weken en zie je over 3 weken.
  Geniet nog van het aankomende mooie weer en lanterfant lekker verder!

  Liefs Heleen

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.