Tweede pas

Heb vanmiddag mijn bruidsjapon opnieuw gepast! Hij is nu eindelijk op mijn lengte gemaakt en ik moet zeggen: het scheelt een heleboel (stof)! Ik ben er blij mee. Ben zo benieuwd wat Harold er straks van vindt…

2 thoughts on “Tweede pas

  1. Je gaat gewoon bijna trouwen! Wow! Als je er eens even echt bij stil staat is het toch wel heel bijzonder en spannend allemaal…Ik ben zeer benieuwd naar jullie en natuurlijk naar De Jurk! (Bovendien: na al die blogjes over zonnebanken, pedicure en sportscholen zal het helemaal super zijn) Geniet van de laatste weekjes; het aftellen kan nu toch wel beginnen…
    Esther

  2. ja het komt nu dicht bij geniet met volle teugen Marsha je jurk is gewoon perfect ben je met het kettinkje of iets dergelijks nu ook helemaal rond?
    Hoor het wel weer van je.
    doegie Hetty

Comments are closed.