Green card

Project Catwalk Week 2:

Voor iemand die zelden tot nooit kaarten maakt, heb ik het volgens mij niet slecht gedaan… (Lees: ik ben er trots op!) Maar denk vooral niet dat ik vanaf nu al m’n kaarten zelf ga maken… het heeft me best wat zweetdruppels gekost! Opdracht was om een (voornamelijk) groene kaart te maken, met een stuk cellofaan erin verwerkt. Er moest ook een envelop bij, gemaakt van krantenpapier.

NB. De website van SIStv werkt op dit moment niet. Ik zal later linkjes maken naar de betreffende pagina’s…

One thought on “Green card

  1. Mooi gemaakt! Leuk jouw blog op te zoeken en te lezen nadat ik je naam tegenkwam bij SIS online workshop van Ashley Wren. Groetjes, Angelique

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.