Post

Ik heb altijd het idee dat de postbode ons huis meestal voorbij loopt. Maar deze week is het anders… Gisteren kregen we al een leuk kaartje (dankjewel Sandra!) en vandaag zat er een pakketje in de brievenbus met allemaal leuke dingetjes erin:

 

Dankjewel Klari, ik vind ze hartstikke leuk!!!

One thought on “Post

 1. Hai Marsha,
  Typ het berichtje voor de 2e keer ik had vergeten e-mail adres erbij te doen.
  Nu ik heb je website doorgekeken weer leuke en gezellige dingen vooral die schoenen vindt ik leuk. Voor mij zijn deze schoenen niet relevant, omdat ik op onze laatste vakantie dag in Montreux op een lelijke manier door mijn enkel ben gegaan.
  Zaterdag waren wij weer thuis door naar het ziekenhuis er is niets gebroken maar de voet is niet links of rechts omgeklapt maar de voet is van voren helemaal doorgerold naar achteren, ik dat bijde enkels er helemaal uitgingen zo één pijn. Voet is eerst gezwachteld en gisteren ben ik weer terug geweest en is mijn voet ingetaped tot onder aan mijn knie en moet ik rusten zo zie je maar weer. Heb in Montreux lopen gapen en niet op de afstap van de hoge trottoirband gelet.
  Met het boek van Broeinest ben ik het helemaal eens, slecht geschreven en herhaling en niets dan domme ellende.
  Geen leuk vakantie boek. Het boek van jouw die heb ik al uit, wat een boek (tranen in je ogen zo realistisch geschreven)
  Nu ik zie je 11 augustus weer en dan op naar de bruiloft.
  Knuffel van een manke
  Hetty

Comments are closed.