Elastiek

Harold en ik hebben vandaag weer een echte zondag gedaan: uitslapen, beetje keutelen in huis: wasjes draaien, beetje klussen, lekker eten en ondertussen naar heel veel muziek luisteren. Ben ook nog creatief geweest: request nummer 13 is het maken van een ‘elastiekbord’. Er hing al een tijdje een onpraktisch klembordje op mijn magneetbord, gemaakt tijdens Scrapaganza vorig jaar. Ik wilde het weggooien, maar toen herinnerde ik mij dit idee van Ashley Wren. Misschien is -ie zo iets beter te gebruiken… Hij ziet er in elk geval wel leuker uit zo!

Heb gisteren trouwens een hele leuke, supergezellige, inspiratievolle dag gehad met Piens Atelier Design Team. Twaalf uur lang niks anders dan kletsen, bedenken, creeëren en natuurlijk ook lekker eten. We zijn het nieuwe PAT-album aan het ontwikkelen. Als je je nog niet hebt opgegeven, dan mis je wel wat… O, het wordt echt zo gaaf!

One thought on “Elastiek

  1. Hoi, ziet er echt tof uit. ben dol op zondagen, heerlijk niets doen en relaxen.
    ben nog even aan het nadenken of ik me opgeef voor jullie nieuwe album. X Mika

Comments are closed.