Thuis

We zijn weer thuis!* We hebben een paar hele leuke dagen gehad in Dublin en nu… moeten we weer terug naar het ‘gewone leven’. Maar of het meteen morgen gaat gebeuren weet ik zo net nog niet, want mij is opgedragen niet vóór 12, maar toch zéker niet vóór 10 uur op mijn werk te verschijnen… Hoe dan ook, dit was maandag:

… toen liepen we nog heerlijk pasgetrouwd rond in Dublin Castle. En dit was vandaag:

… nog snel even wat dingen opschrijven, voor we het vergeten! 

Eenmaal thuis wachtten er nog een paar verrassingen: leuke post en e-mails, één vriesvak vol bruidstaart en er lag geld in de koelkast! Ook had Harold nog een klusje te klaren:

… het cadeau van zijn collega’s uitpakken!

* ben ik de enige die er dan automatisch achteraan denkt: ‘Oehoe, oehoe’?  

2 thoughts on “Thuis

  1. Goed dat jullie weer thuis zijn en dat jullie het zo leuk hebben gehad! En ja, die enveloppen… ik vond het een geweldig idee en dan die reactie van Harold: “moet ik dan nu alwéér enveloppen bestellen?!” Zit er ook echt in elke envelop iets? Dan is hij nog wel even bezig!

  2. Hoi Marsha,

    Die enveloppen zal een tijdrovend klusje zijn!
    Hebben jullie het leuk gehad in Dublin?

    We spreken elkaar hoop ik snel..,

    Natasja.

Comments are closed.