Site icon Marsha.

Weekend

Na één week te hebben overgeslagen en nog niet helemaal bekomen van alle drukte, heb ik donderdag toch weer meegedaan aan Project Catwalk. Deze week was de opdracht met weinig middelen een grote impact maken. Het was een beetje onwenning om na al die weken tot op de bodem te gaan, nu de rem erop te gooien. Maar deze foto van Liesbeth heeft in elk geval grote indruk op Harold en mij gemaakt, dus wie weet…

Dit is ook de foto die mijn collega Heleen op haar bureaublad heeft staan en die mijn bureau versierde toen ik donderdag op mijn werk kwam:

Maar laat je door alle versieringen niet in de luren leggen: er is al hard gewerkt en ook dit weekend was er weinig tijd om te relaxen. Gisteren moest ik alweer vroeg op omdat ik om 10.00 uur in Voorhout werd verwacht voor een dag werken aan de nieuwe Piens Album Track. Het werd uiteindelijk weer een marathonsessie, maar het is ons gelukt: alle lay-outs zijn klaar! Nu alleen nog de puntjes op de i (en natuurlijk heb ik nog geen foto geplakt, maar dat komt helemaal goed hoor!).

Ook Harold moest er vroeg op uit want hij ging naar de presentatie van het nieuwe shirt van korfbalvereniging DOS Kampen (wordt gesponsort door zijn werkgever) en op verjaardagsbezoek in Kampen en Hemrik. Inmiddels is hij weer terug uit Friesland en om deze week goed af te sluiten gaan we straks eten bij Zandfoort aan de Eem.

Exit mobile version