Tromgeroffel…

… herinner je je deze nog???

Ze zijn inmiddels gebakken en mijn broer heeft ze gisteren opgehaald bij Color Me Mine. Uiteraard zien ze er nu iets anders uit!

Zijn ze niet mooi?! Door het glimmende glazuur heb ik gemerkt dat ik de details niet goed gefotografeerd krijg, maar geloof me: ze zijn echt heel goed gelukt. Anita, Hilde, Lindy, Janine, Diana, GBJ, Ingeborg en Jorien: jullie kunnen trots zijn op jezelf! De enige die straks op verjaardagen e.d. niet haar eigen bakje of bordje kan gebruiken is Rieëtte…

Die heeft nl. de voet van het taartplateau voor haar rekening genomen!

4 thoughts on “Tromgeroffel…

  1. Wat zijn ze goed gelukt, dat had ik me niet kunnen voorstellen. Ik hoop dat je ergens op een feestje nog een blanco bordje voor me hebt? :-)

  2. Hé Marsha,
    Nou, die creatieve wolk die over ons hing die dag is goed uit de verf gekomen!!!
    En namens Tess en Elke bedankt voor de foto’s.
    Groeten aan Harold en succes met je ‘nieuwe’ baan!…

Comments are closed.