Project Catwalk Week 7

Dit was mijn Project Catwalk-inzending van vorige week. Het thema was ‘texture’ en met het ruitjestape kon ik bonuspunten verdienen. Harold heeft de foto gemaakt op de binnenplaats van het IMMA in Dublin. Toen we er rondliepen, zag ik zoveel geweldige dingen dat ik op een gegeven moment mijn notitieboekje heb gepakt en van alles heb opgeschreven. Alle elementen op de lay-out zijn geïnspireerd op kunstwerken die ik in het museum zag!

NB. Dat wat onder de foto zit is dozenkarton, in smalle reepjes gesneden en daarna weer zijdelings aan elkaar geplakt. In het museum stond een installatie van de Ierse kunstenares Maud Cotter, ‘One way of containing air’, op die manier gemaakt:

2 thoughts on “Project Catwalk Week 7

  1. Deze layout vind ik ook weer heel geslaagd! Grappig, dat “jute” spul onder het tape. Enne… je zit nog steeds in de top 25 hoor! Nog een paar puntjes scoren en dan zit je safe!

  2. Weer een hele mooie Marsha!!! Erg geslaagd met die ‘difuse’ achtergrond en de reepjes dozenkarton!
    Enne… leuke rondjes ook, achter dat kalkpapier!

Comments are closed.