Stempel, stempelde, gestempeld

De afgelopen twee dagen stonden voor mij in het teken van stempelen, stempelen, knippen en nog eens stempelen. Ik mocht vandaag invallen als stempeldemonstratrice op de Knallende Karsdagen. Dit zijn dagen die groothandel Kars organiseert voor hobbywinkeliers. Gisteren heb ik me daarom helemaal uitgeleefd op een paar projectjes om de stand op te sieren. Dit is het geworden:

En mijn trots:

Ik hoop dat ik de kans nog krijg om er een mooiere foto van te maken… Ik ben zelfs nog één van mijn werkstukjes vergeten! De creaties op de voorgrond zijn van Regina, die naast mij een leuke make&take stond te geven:

Het was gezellig en bij vlagen ook heel druk. Ik heb vandaag Engels, Duits en zelfs hier en daar een woord Frans gesproken. Van te voren had ik nog allerlei plannen en ter plekke stond er een hele doos vol materiaal om mee te werken, maar helaas kwam niet heel veel meer uit mijn handen. Ik heb lekker gestempeld hoor, maar waarschijnlijk had ik mijn echte kruit gisteren al verschoten… Hoe dan ook heb ik erg genoten van alle enthousiaste reacties op de Kars clear stempels en onze werkstukken!

One thought on “Stempel, stempelde, gestempeld

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.