Project Catwalk Week 8

Het was een interessante, JJ’s challenge vorige week…

‘So this is your challenge: pretend I’m like Diane von Furstenburg in the show, and I am commissioning you to design something that would fit right into the aesthetic of SIS and my personal style. You can create whatever you want: a layout, mini, journal, wall hanging, etc…anything that you think would fit right in with the things that I create or the things that I choose to use to represent the style of SIS. I want you to really think about your design, and create it with intent. When you send me your email, I want to hear why you created what you did, and where you got the inspiration for it. Do some research, do some deep thinking, and make it work people!’

Dus dat heb ik gedaan: nagedacht, research gedaan, (vooral geen scrap-)materialen bij elkaar gezocht… maar nog steeds geen idee wat ik zou maken! Ben uiteindelijk maar gewoon begonnen en dit is het geworden: 

Ik noem het een raamhanger, maar het kan ook heel leuk tegen een wand:

Nog twee weken te gaan… Ben benieuwd of het me lukt tot het einde in de top 25 te blijven!

One thought on “Project Catwalk Week 8

  1. Tja ik zit niet in de jury maar wat mij betreft mag je blijven… je hebt weer een hele originele creatie bedacht en volgens mij zit het wel goed met die top 25!

Comments are closed.