Nieuwe Scrap!

De nieuwe Scrap! is uit en ik sta erin… Ik heb alleen geen goede foto van de lay-out! Wel close-ups, dus daar doe ik het nu maar even mee:

Maar wat trouwens nog veel belangrijker is dan mijn lay-out is het feit dat Liesbeth is genomineerd voor ‘Scrapper van het jaar’! (Allemaal stemmen dus!)

En met Piens Pizzadoos van augustus heb ik een tijdje geleden ook een aantal werkstukken gemaakt. Dit zijn er een paar:

Dit laatste is een boekje met onze favoriete courgetterecepten. Het idee erachter is dat wij (bijna) elke zomer courgetteplanten kopen of zaaien. Als we geluk hebben, kunnen we dan wekelijks (en soms ook dagelijks) courgette uit eigen tuin eten. Met dit boekje dacht ik helemaal klaar te zijn voor het courgetteseizoen. Laten we dit jaar nou net de slechtste oogst ooit hebben! Ik geloof dat we wel twee hele courgettes hebben kunnen plukken :-(. Gelukkig kun je de recepten ook heel goed maken met courgettes uit de supermarkt!