Project Catwalk Week 9

Opdracht: ‘Use something in a way it is not intended to be used’. Ik denk dat ik meerdere zaken heb gebruikt op een manier waarop dat niet helemaal de bedoeling was, maar de ‘techniek’ die ik in gedachten had was het printen van een foto op design papier!

Materialen:

Foto van Rieëtte
SIStv papier: Kerry Lynn Yeary – ‘Prejudice’ and ‘Lizzie’, Kristina Contes – ‘Catherine’
Achtergrondpapier gemaakt van dozenkarton (geleerd van Jo-Anne te Raa!)
Tattered Angels Glimmer Mist: gold + silver
Vellum
Naaimachine + draad
UTEE
Thickers
Kleine metalen ringetjes
Eyelet
Popdots
Zwarte fijnschrijver

Door Project Catwalk en mijn geëxperimenteer voor school, ben ik de laatste tijd steeds meer gaan scrappen met verschillende materialen. Het vergt daarom best wat omschakeling om nu weer te gaan spelen met echte scrapbookspullen, zoals de ultranieuwe Paperie-lijn van Making Memories(!) Voorlopig heb ik in elk geval weer ‘echt’ scrapmateriaal genoeg: gisteren heb ik met PJ leuke nieuwe aankopen gedaan. O.a. dit Maya Road-huisje!