Weer boven water

Het leven viel me deze week wat zwaarder dan anders. Vorig weekend ben ik overvallen door een enorme vermoeidheid. Ik was zo moe dat ik er duizelig van werd. Mijn geplande hulp bij de verhuizing van mijn broer viel daardoor in het water. Zondag zijn Harold en ik nog wel een paar uur geweest hoor, maar ik was er niet echt bij en heb alleen op halve kracht behang afgetrokken. Alle beetjes helpen zullen we maar zeggen.

Maandag en dinsdag ben ik thuis gebleven om verder bij te slapen en aan te sterken (fysiek en mentaal). Woensdag ben ik weer naar mijn werk gegaan en dat was moeilijk, maar ik ging aan het einde van de dag aanmerkelijk blijer weg dan ik de dag was begonnen. Ik heb alleen veel, heel veel om te overdenken. En het moeilijke daarbij is dat ik het ene moment precies weet wat ik ga doen, om vervolgens enorm te twijfelen of het allemaal wel zo’n goed idee is.

Maar… om te eindigen met een paar positieve dingen:

– Wii Fit

– Ons trouwalbum (!)

– Leuke post

– Voorbereidingen voor workshops op school

– Haard mag weer aan

Project Catwalk (ik zit bij de laatste 25!)

– Vriendin Susanne opent volgende week haar Kidsvintage-winkel in Enschede!

2 thoughts on “Weer boven water

  1. Hoi Marsha,

    ik heb zojuist even op de site van je vriendin Susanne gekeken en meteen 4 dingen besteld: wat een leuke kleding verkoopt zij.

    En jij: veel sterkte!

    groeten, Ingrid

  2. Het gaat je vast allemaal lukken Marsha!!
    Maak wél de keuzes die JIJ wilt en niet omdat anderen dat zeggen.
    Liefs Heleen

Comments are closed.