Project Catwalk – 1 van ?

Project Catwalk is de laatste 4 weken ingegaan. Vanaf nu wordt het afvalraceprincipe gehanteerd: afhankelijk van de beoordeling van de jury mag ik nog twee, drie of vier weken meedoen. Komende week krijgen we een speciale kit thuisgestuurd, dus volgende week doe ik sowieso nog mee, ongeacht het juryoordeel!

De opdracht deze week was om een werkstuk te maken met enkel materialen die op een lijst stonden. Daarnaast mocht je wel al je ‘gereedschappen’ gebruiken, inclusief stempels en inkt. Ik heb gekozen voor:

Cardstock
Stukje stof (4″)
Letter stickers
Borduurzijde of naaigaren
Een foto (13×18 cm)
Tijdschrift

Even voor de duidelijkheid: ik heb heel veel genaaid en geborduurd, maar die bloem op de witte stof zat er al ;-). De bladzijden uit het tijdschrift heb ik in smalle stroken gesneden en opgeplakt.

Eigenlijk zou deze lay-out nog van journaling moeten worden voorzien, maar ik durfde niks meer toe te voegen… Bovendien werd het donker, dus ik had ook helemaal geen tijd meer. Schrijf het wel op de achterkant!