150808: Het jawoord

Een week of wat geleden ben ik begonnen met een vervolgserie die ik eigenlijk nog af moet maken… Een aantal essentiële onderdelen ontbreekt namelijk nog in het verhaal! Vorige week vertelde ik al tussen neus en lippen door dat wij inmiddels ons trouwalbum in het bezit hebben. Onze trouwreportage is gemaakt door Nadja Willems van Studio Soest en wij zijn er superblij mee!

Daar komt de bruid… aan de arm van een trotse vader!

Als ‘soundtrack’ hadden Harold en ik gekozen voor ‘Miradouro de Santa Catarina’, een instrumentaal stuk van Madredeus omdat het mooi en zacht is en het ons doet denken aan het begin van onze verkeringstijd en onze eerste vakantie samen in Portugal!


We zijn getrouwd door onze vriendin Lindy. Dat was bijzonder voor ons, maar ook voor haar, want ons huwelijk is het eerste dat ze heeft gesloten! Wat het allemaal nog specialer maakte, was dat ze Harolds zus en mijn broer had gevraagd iets over ons te vertellen: komisch en hartverwarmend! Tijdens het verhaal van mijn broer moest ik heel erg mijn best doen om de tranen weg te slikken…

Lindy had zelf ook nog een heleboel mooie woorden voor ons en toen was het zover: het jawoord!

Lindy had nog meer verrassingen in petto: Daphne mocht de ringen aangeven en Kelly las de trouwakte voor!

Tijdens het tekenen van de trouwakte klonk ‘Make you feel my love’ door Adele.


En toen waren wij man en vrouw… Op naar de festiviteiten!

One thought on “150808: Het jawoord

  1. Leuke foto’s !!! (Vooral die met je vader)
    Ik ben héél benieuwd naar het album.

Comments are closed.