Kidsvintage

… is open!

Harold en ik zijn zaterdag mooi op tijd naar Enschede gereden om de opening van Susanne’s kinderkledingwinkel mee te maken. Het is een erg leuk zaakje geworden: lekker fris en licht. Ik heb natuurlijk geen verstand van kinderkleding, maar het zag er allemaal wel heel aantrekkelijk uit. Volgens mij kunnen moeders (en oma’s) er hun hart ophalen!

3 thoughts on “Kidsvintage

  1. Knappe stap hoor van jullie vriendin! Het ziet er erg leuk uit en ik wens haar enorm veel succes!

  2. Nav jouw blog van vorige week had ik 4 kledingstukken bij je vriendin besteld via de webwinkel. De kinderen vonden de kleren geweldig. En daar gaat het om! En het was niet duur…en daar gaat het mij om! ; )

  3. Bedankt voor je leuke stukje en foto’s op je blog!
    Natuurlijk was Niek vergeten foto’s te maken…… dus ik ben heel blij dat jij dat wel hebt gedaan!
    Tot snel!

Comments are closed.