Veerensmederij

Je kent mijn fascinatie voor de Wagenwerkplaats inmiddels wel… :-)
De foto’s hierboven maakte ik afgelopen juni tijdens de ‘Week van de Wagenwerkplaats‘ in de Veerensmederij. Daarom kan ik het niet laten je te wijzen op het volgende:

Help de Veerensmederij naar de finale
Op donderdag 16 oktober speelt het Rijksmonument de Veerensmederij op de Wagenwerkplaats in Amersfoort de hoofdrol in de vijfde voorronde van het televisieprogramma “Restauratie”. In het programma Restauratie dingen 16 Monumenten verspreid over heel Nederland mee naar de hoofdprijs van 1 miljoen Euro (BankGiro Loterij).
Na de restauratie wordt de Veerensmederij de thuishaven van Xynix Jeugdopera.
Meer informatie? Zie www.veerensmederij.nl
Zie tevens de uitzending over Xynix en de Veerensmederij, op omroep Amersfoort; www.omroepamersfoort.nl
 
Steun dit prachtige project en stem op Veerensmederij.
 
De uitzending begint om 19.25 uur en  stemmen kan vanaf 19.30 uur
U kunt stemmen tot en met maandag 20 oktober 24.00 uur
Meerdere keren stemmen mag
 
De uitzending is later nog te bekijken op www.restauratie.avro.nl

3 thoughts on “Veerensmederij

  1. Dank je wel Marcia dat je de aandacht vestigt op de Wagenwerkplaats. Ik hoop dat er veel gestemd zal worden en dat we de kans krijgen om door te gaan naar de finale op 12 november. Ik realiseer me wel dat als we het gebouw (en later de andere gebouwen) goed kunnen restaureren dat de schoonheid niet zo makkelijk vast te houden is. Naar dat is in ieder geval beter dan als het allemaal verloren zou gaan. We blijven daarom goed opletten. De uitzending is te zien op http://www.restauratie.avro,nl. (Veel) stemmen kan nog tot a.s. maandag 20 oktober, 24.00 uur.

  2. Zonder dat ik dit heb gelezen, heb ik ‘t op tv gezien en dacht gelijk…dit is waar Marsha het steeds over heeft en daarom heb ik ook gelijk gestemd!!

Comments are closed.