Goede start

Harold en ik hebben herfstvakantie. Niet dat we vakantie gaan vieren, want er staat de komende week nog wel wat op stapel. Dit bijvoorbeeld:

Daaaag bad, hallo douche! Harold is gisteren begonnen met het ‘bouwrijp’ maken van onze badkamer. Met ingang van dinsdag gaat er eindelijk iets gebeuren aan onze door lekkages geplaagde badkamer!

En dit is de te bestuderen stapel, in het kader van de lessen die ik in november ga geven. Er zit ook nog wat gewoon werk bij. Hoezo, vakantie?!

Harold is vanmiddag draaien bij Zandfoort aan de Eem:

Kort nadat ik deze foto nam, kwam hij alweer terug: onze auto heeft een lekke band…  Dus moest alles overgepakt worden en is Harold vertrokken op de nieuwe, tweedehands fiets die we gistermiddag hebben gekocht:

Uiteraard met een extra slot, voor het geval dat…

Wat ik vanmiddag ga doen? Wassen draaien en ik denk iets met Project Catwalk en mijn PAT-album. Ofzo…

2 thoughts on “Goede start

  1. Wens jullie een hele fijne week en succes met alle plannen en door te werken boeken!!
    Ik ben nog ziek, hoesten (wordt gelukkig al iets minder) en proesten, snotteren, oor- en hoofdpijn en heb een giga dikke en pijnlijke knie, waarvoor ik morgen naar de dokter ga. Jeroen is nóg erger ziek, die hoest werkelijk de godganse dag en nacht door, dus die gaat ook mee. De huisarts heeft net een week vakantie gehad, dus hij kan ons wel hebben denk ik.

  2. Oh ja, vergeet ik te vragen…heeft Harold nog belangstelling voor een stapeltje Oor? Dan bewaar ik ze voor ‘m.

Comments are closed.