Samengevat

Dit was een foto van onze badkamer op donderdag… Duidelijk nog niet klaar voor gebruik en dus zijn Harold en ik naar Kampen gegaan om ons te douchen. Helaas wilde het drogen niet zo vlotten en ligt sindsdien het werk stil. Gelukkig komt daar morgen verandering in! Ondertussen hebben we ook al een keer bij buren gedoucht hoor… dus voor zover ik weet stinken we nog niet!

Vandaag heb ik mijn alvast verjaardag gevierd. Harold had daarvoor een heerlijke appeltaart gebakken:

Ik had een gezellig bescheiden clubje verjaardagsgasten en ik ben verwend met allemaal leuke cadeaus: een orchidee, een koker met allemaal culinaire potjes zoals dressings, pesto, chutney, een hele mooie fotolijst, een kleurplaat van Doornroosje, een paarsrode bolchrysant in mand, cadeaubonnen en geld. 

De herfstvakantie is alweer voorbij… morgen weer aan het werk. Deze week was heel vreemd en is voorbij gevlogen. Ik ben helaas niet uitgerust en ik heb ook lang niet alles gedaan wat ik in m’n hoofd had. Het zij zo…

One thought on “Samengevat

  1. Goede instelling…..”Het zij zo”
    Wel jammer dat je niet bent uitgerust!

    Morgen (dinsdag dus) écht jarig….je weet, door een geweldige actie van Daan, je cadeautje al (maar nog niet helemaaahaaal). Krijgen we dan ook zo’n heerlijke zelfgemaakte appeltaart??
    Tot morgen!!

Comments are closed.