35

Het voelde vandaag maar als een heel klein beetje jarig, maar goed: jarig was ik toch. En kijk eens wat een fantastisch cadeau ik heb gekregen van mijn collega’s!!!

Inclusief roze strik, een rol reservelint en een echt oud boekje met van die typexpapiertjes! Let vooral ook op de breedte van de rol… dit is de reden dat mijn collega Heleen (die ‘m op Marktplaats heeft gescoord) deze voor me heeft uitgekozen: er past ook een A4 overdwars in (en dus misschien ook 30×30 papier!). 

Naast de typemachine kreeg ik een woordenboek Frans-Nederlands. Kan ik ook eindelijk de Marie-Claire Idées vertalen!

Verder heb ik (e-mail)kaarten gekregen en van mijn lief een dikke zoen en een tube dagcrème. Meer heeft een mens ook niet nodig. OK, af en toe een douche, maar daarover kan ik van de week vast beter nieuws vertellen…

2 thoughts on “35

  1. Een beetje jarig is ook jarig hoor… nog van harte gefeliciteerd! Goh nu schelen we nog maar 10 jaar, dat scheelt toch een heel stuk… hihi.
    Die typemachine maakt me heel erg jaloers, eigenlijk wil ik er ook al heel lang zo één… kom ik een keer bij jou typen, okee?

  2. Vanuit mijn riante ziekenbed: gefeliciteerd!!!
    Vervelend dat je niet helemaal uitgerust aan het werk bent gegaan; laat je nu dan niet te snel gek maken daar. Hopelijk heb je wel genoten van een fijne dag en verjaardagsweekend…nu aan de slag met de typemachine!
    Groetjes, Esther

Comments are closed.