Duim, duim…

Zeg nou zelf… zo door de wimpers bekeken, begint het al best ergens op te lijken! Harold en ik zijn heel tevreden met onze nieuw betegelde wand. Lang geen slecht compromis tussen nieuw en oude, nog niet aan vervanging toe zijnde elementen van onze badkamer! Als alles nu volgens (zeer strakke) planning verloopt, zou het maar zo kunnen dat we zaterdag kunnen douchen. Wel een prettig idee voor alle PAT-bezoekers!

Dat het vandaag allemaal wat beter uitpakte dan gisteren had volgens mij ook te maken met het verlate verjaardagscadeau dat ik vanmorgen in alle vroegte van SIStv kreeg:

IK ZIT BIJ DE LAATSTE TIEN!!!!!!

Ik had echt gedacht dat ik er bij deze ronde uit zou vliegen, maar dat is dus niet zo! Dit is de lay-out die ik heb gemaakt met een speciale Project Catwalk-kit en één van de drie foto’s die we mochten gebruiken:

Op naar de volgende opdracht!

3 thoughts on “Duim, duim…

 1. Hoi Marsha,
  Gefeliciteerd joh. Wat leuk dat je, omdat je het zelf niet verwachtte, toch gekozen bent. Super voor je.
  Badkamer ziet er inderdaad al leuk uit, ik hoop voor jullie dat het snel klaar is.
  Is de verstopping maandag nog snel verholpen?

 2. ik dacht het wel, toen ik alle inzendingen zag, dat jij door zou gaan!!!! Maar toch, van harte gefeliciteerd!!!
  Wat een leuke kleurtjes voor je badkamer. Ik ben blij dat het klaar is!

  tot morgen.

 3. Leuk!! Die gekleurde tegeltjes in de badkamer!!
  Hopelijk is de kit vandaag goed gedroogd en kunnen jullie lekker douchen.
  Heb je een leuke PAT dag gehad?
  Gefeliciteerd met je plekje bij de laatste 10!! Eigenlijk had ik ook niets anders verwacht hoor.

  Dikke knuffel Heleen
  en nog 2 hele fijne dagen!

Comments are closed.