Phew!

Project Catwalk done and sent! Het was gisteravond/-nacht al af, maar ik kon vandaag pas foto’s maken, ná terugkomst van Kreadoe. Ik heb er gewoon buikpijn van… Heb geen idee hoe lang het duurt voor er een uitslag komt, de deadline is in elk geval morgen om 11.59 uur US-tijd.

OK, verder met mijn andere verplichtingen!

3 thoughts on “Phew!

 1. Jeetje Marsha jij bent echt een die-hard! Je gáát maar door! Ik hoop dat je door gaat naar de laatste 5 – zou dat niet fantastisch zijn?!
  ‘t Was gezellig vandaag op de beurs maar ik heb wel versleten benen… Ik ga vanavond met mijn glimmermist spelen!
  En jij – ga je met je voeten onderuit op de bank?

 2. Hoi Marsha

  Ik zal duimen! Ben erg benieuwd of het je gaat lukken!

  Groetjes uit Enschede

 3. Hoi Marsha !

  Zo.., jij bent erg produktief geweest deze week !
  Ik ga duimen hoor !!

  P.S ; Was het erg gezellig gisteren ?

Comments are closed.