Ziekenhuis en Project Catwalk

Ik ben een paar dagen nauwelijks online geweest. Mijn moeder ligt in het ziekenhuis en ik verblijf sinds donderdagnacht in haar huis. Het gaat inmiddels beter met haar, maar het is nog niet bekend wat ze heeft. Er zijn een aantal scans voor haar aangevraagd die hopelijk uitsluitsel kunnen geven.

Tussen alle bezoekuren door heb ik gisteren mijn mail enzo kunnen checken. Zo heb ik gezien dat de werkstukken voor Project Catwalk gepubliceerd mochten worden. Ik kon hier niet bij mijn bestanden komen, maar Harold heeft ze me vanmiddag gestuurd en nu kan ik ze ook hier laten zien. Dit is mijn ´collectie´:

marshavalkweekthirteen-1marshavalkweekthirteen-2marshavalkweekthirteen-3marshavalkweekthirteen-4marshavalkweekthirteen-5

Ik ben erg onder de indruk van de concurrentie. Ik ben blij dat ik geen finalisten hoef te kiezen, want ik zou het werkelijk niet weten…

3 thoughts on “Ziekenhuis en Project Catwalk

 1. Tjee Marsha, wat vervelend voor je en vooral voor haar. Is de opname vanwege de duizeligheid of was het plotseling? Mail me even als je tijd hebt en ook haar adres, dan stuur ik haar een kaartje.
  De werkstukken zijn weer gewelidg stuk voor stuk!
  Sterkte en een dikke knuffel Heleen

 2. Hoi Marsha!

  Hopelijk gaat het met je moeder snel weer wat beter!
  Ik vind je werkstukken super. Ben benieuwd of je het gaat redden! (ik zal duimen)

  Groetjes Sandra

Comments are closed.