Andere dingen

Tja, die andere dingen… er is zoveel gebeurd de laatste weken! Ik geloof dat ik ergens na mijn verjaardag ben blijven hangen… Onze badkamer is opgeleverd, PAT is geweest en op de dag dat mijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis, was ik nog met een aantal PADT-collega’s naar de Kreadoe geweest.

Afgelopen vrijdag heb ik bovendien mijn eerste ‘echte’ lessen gegeven. Heel spannend, helemaal niet gemakkelijk, maar wel erg leuk om te doen. Ik hoop dat de komende weken alleen nog maar leuker worden!

Hoewel ik de afgelopen week duidelijk andere dingen aan mijn hoofd had, was er ook nog het wachten op de uitslag van Project Catwalk. Vrijdagochtend vroeg vond ik ‘m online en ik moet zeggen dat het eigenlijk meer een opluchting dan een teleurstelling was om te lezen dat ik niet door ben. Natuurlijk is het jammer, maar ik ben heel ver gekomen, ik heb mooie dingen gemaakt (al zeg ik het zelf) en het heeft tenslotte ook lang genoeg geduurd!

Ik heb vanmiddag mijn tafel ontdaan van alle Project Catwalk-zooi die er nog lag. Ik kan nu met recht weer met een schone lei beginnen:

dscn6238

Niet dat het er nu nog steeds zo uitziet… Was zaterdag in Enschede al met iets begonnen en dat heb ik vanmiddag afgemaakt. (Sorry, ik houd het nog even voor mezelf…)

Over zaterdag gesproken… ik viel natuurlijk met mijn neus in de boter: Sinterklaas kwam aan. De weg van mijn moeders huis naar het ziekenhuis leidt dwars door het centrum. Ik wist dus wel dat ik niet zou ontkomen aan een Piet hier en daar, maar ik kon niet vermoeden dat ik tussen de middag, tijdens het doen van een snelle boodschap, midden in de sinterklaasoptocht terecht zou komen. Ik had toevallig mijn fototoestel bij me en toen ik zag dat Sinterklaas nog in aantocht was, ben ik toch even blijven staan. En alsof dat nog niet genoeg was, ging Sinterklaas vlak voor mijn neus stilstaan!

dscn6225

3 thoughts on “Andere dingen

  1. Leuk hè, Sinterklaas, ik ben gek op die traditie, alleen krijg ik ze hier thuis niet zover!!
    Jammer dat je niet door bent, maar je bent inderdaad hartstikke ver gekomen en je hebt schitterende dingen gemaakt!! (en JA, dat mag je best zelf zeggen)
    Ook heel erg leuk dat de lessen goed zijn gegaan, ik ben echt trots op je!! De volgende gaat vast nóg beter.
    Buiten al dit anders, héééél fijn dat het goed gaat met je moeder!!
    Dikke knuffel Heleen

Comments are closed.