Vallen en opstaan

Ben vanmorgen twee keer gevallen: één keer vlak voor de deur en één keer toen ik plotseling te maken kreeg met een fietser van links… Het was echt spek en spekglad vanmorgen in Amersfoort! Na de tweede val ben ik maar verder gaan lopen. Het was echt te gevaarlijk.

Inmiddels is het alweer ruim een week geleden dat ik iets heb geschreven. Er is weer een heleboel gebeurd, maar ik zal er hier niet over uitweiden. Het was, zoals ze zeggen, een week van vallen en opstaan. Ik zal er wel één erg leuk ding uitlichten en dat was dit:

dscn6254

Zaterdag heb ik de hele dag achter deze tafel doorgebracht op de Winterfair van Heutink in Rijssen: een enorm leuke ervaring! Het is heel grappig om te merken dat zaken die voor mij soms vanzelfsprekend zijn, voor een ander echt een eyeopener kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van acrylblokjes bij de clearstamps die ik demonstreerde… Maar ik vond het vooral heel leuk om de bezoekers te kunnen adviseren en om ze te inspireren met de voorbeelden van Regina en mij. En ik kan het niet ontkennen: ik vond het ook heerlijk om onvervalst dialect te horen!

De vorige keer had ik al een betere foto beloofd en hier is dan tot slot eindelijk een scan van mijn rozetten:

rozetten

4 thoughts on “Vallen en opstaan

  1. Hoi Marsha,

    het was zeker heel gezellig op de winterfair bij Heutink afgelopen weekend. Erg leuk om je weer een keertje te ontmoeten.

    groetjes
    Chantal

  2. Ha Marsha! Goed om weer wat van je te lezen… vroeg me al af of alles wel goed ging met je.
    Maar… ga je even op mijn blog kijken? You’ve been tagged!

Comments are closed.