Tagged

Ik ben ge’tagged’ door Liesbeth:

Share 7 facts about yourself, some random some weird. Tag 7 people at the end of your post and link their blogs. Let them know they’re tagged by leaving a message on their blogs.

Nou, ik wil best zeven willekeurige feiten over mezelf kenbaar maken:

1. Ik houd niet van chips. Ik lust ze wel, maar ik houd niet van de nasmaak en al helemaal niet van de vieze vingers die je ervan krijgt.

2. Ik eet ‘s ochtends alleen zoet op brood. Voor kaas wil ik een uitzondering maken, maar ik eet geen vleeswaren bij het ontbijt.

3. Ik heb een doosjestik. Dat zegt Harold tenminste en ik heb die tik kennelijk altijd al gehad, want mijn moeder schreef dit in mijn babyboek:

lievelingsspeelgoed

4. Ik ga de deur niet uit zonder mascara/oogschaduw op mijn ogen. 

5. Ik zeg steeds dat er niks is veranderd sinds ons trouwen, maar dat is niet waar. Het zit ‘m gewoon in kleine details zoals een nieuwe ring, andere oorbellen… Ik heb namelijk ruim zes jaar dezelfde, stervormige oorbellen gedragen. Maar voor het trouwen wilde ik iets anders en bij de edelsmid waar onze ringen vandaan komen, heb ik een prachtig nieuw paar gepast en gekocht. Mijn oude oorbellen kreeg ik daarna helaas niet meer in. In de loop der jaren waren ze zo verbogen dat ik het gewoon niet meer voor elkaar kreeg. Sindsdien draag ik verschillende andere oorbellen. Ook leuk, maar ik vond het toch jammer om zomaar afscheid te moeten nemen van mijn sterretjes. Ik ben dus op zoek gegaan en ik heb gelukkig vervangende exemplaren gevonden!

oorbellen

Ze zitten nog in de verpakking en ik weet niet of ik ze nog ga dragen, maar ze zijn er nog en dat is een zeer geruststellende gedachte.

6. Nog een sieradenfeitje: ik wissel niet heel veel met mijn sieraden (duh…), maar er is één wel heel constante factor, of eigenlijk twee:

pict0036

Eén van deze handgemaakte ringen kreeg ik in de zomer van 1987 van mijn tante Ton. De andere volgde iets later. En ik draag ze nog steeds…

7. Ik schat dat ik op dit moment een stuk of acht notitieboekjes in gebruik heb om ideeën e.d. in op te schrijven. Altijd handig om bij je te hebben: in de tas, voor in de trein, op de scraptafel, bij het bed, naast de bank… Ik moet ze eigenlijk eens bij elkaar leggen en een foto maken!

Ik ga niemand ‘taggen’, maar als je zeven willekeurige of ietwat vreemde feiten over jezelf wilt delen, laat dan een reactie achter!

One thought on “Tagged

  1. Nou Marsha dat is leuk om te lezen over jou! Een doosjestik… grappig dat je dat al zo lang hebt! En die foto van de notitieboekjes houden we te goed hoop ik? Lijkt me een hele goeie om over te scrappen!

Comments are closed.