Bankzitten op zondag

Vrijdag is mijn moeder thuisgekomen! Mijn broer belde vrijdagochtend dat hij op weg ging om haar op te halen en omdat ik vrij was, heeft hij mij onderweg opgepikt. GBJ moest vrijwel meteen weer terug naar Amsterdam, maar ik ben tot gisteren gebleven. We hebben boodschappen gedaan, eten gekookt en vrijdagavond naar Popstars gekeken. Niet dat ik daar normaal gesproken naar keek, maar Deon Leon blijkt een leerling van onze school te zijn en ik was twee weken geleden nog getuige van zijn promotietour:

dscn6536

Het item dat daarover werd uitgezonden was echter zo snel gemonteerd, dat er geen enkele bekende herkenbaar in beeld was. Eigenlijk vonden mijn moeder en ik de kwaliteit van alle optredende kandidaten maar zo, zo, maar Deon werd wel een van de uiteindelijke winnaars, dus wat dat betreft hebben we ons best gedaan om hem te steunen!

Zaterdagmiddag kwam Harold en zijn we o.a. naar Blokker geweest voor wat kerstversiering en hebben we koffie gedronken bij La Place.

Vandaag is Harold in de badkamer bezig en heb ik me op de bank geïnstalleerd met de laptop. Ik ben me (alweer) aan het oriënteren op een nieuwe camera. Ik vind het vreselijk moeilijk, maar ik denk dat ik toch voor een Nikon kies. Maar ja, wat voor een dan… De D90 is nog pittig duur en schijnt ook groot te zijn, dus op dit moment neig ik naar de D60. Maar ik moet ze eerst in de hand houden om echt te kunnen zien wat het verschil is. Om nog maar te zwijgen over welke lenzen ik nodig zou kunnen/willen hebben. En dan is er ook nog de P6000. Dat is geen DSLR, maar heeft wel heel veel mogelijkheden. Pfff. Ik breek er m’n hoofd over!

One thought on “Bankzitten op zondag

  1. Wat fijn dat je moeder weer thuis is!!!
    En wat een heerlijk onderwerp om je hoofd over te breken…een fototoestel!! Geniet lekker van je vakantie en een dikke kus van Heleen

Comments are closed.