6 thoughts on “Kerstknutsels

 1. Superleuk! Vooral die huisjes vind ik erg schattig… Hier kan je dus een winkeltje in beginnen of workshops in geven!

 2. Wat ontzettend leuk. Vooral de kerstboom vind ik super. Waar haal jij toch de tijd vandaan voor al dit geknutsel. Alleen al het verzinnen ervan en hoe ik het dan vervolgens moet maken, kost mij dagen. En je snapt dat het er dan meestal (helaas) niet meer van komt. Nou ja, wie weet in de toekomst.
  Groetjes,
  Rieëtte

 3. Wat leuk,
  Ik wil met mijn klas graag die ijzerdraad kerstboompjes maken.
  Zou ik van jou een werkomschrijving mogen krijgen van de Kerstboompjes van ijzerdraad?
  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groet,
  Kirsten

 4. Wat zijn die huisjes leuk zeg. Mag ik vragen hoe je die hebt gemaakt? Lijkt me leuk om bij mij in de klas te doen. Groetjes Mireille

Comments are closed.