Gezocht!

PJ is vandaag op bezoek geweest en dankzij haar ben ik eindelijk weer eens creatief geweest! Nee… natuurlijk is er nog niks af. Maar mijn vingers zijn wel rood en blauw, dus dat zegt genoeg! Geïnspireerd door Tim Holtz’ 12 tags of Christmas kwam er vanmiddag veel Distress Ink, Alcohol Ink en embossingpoeder aan te pas. Ik bedenk me nu dat er toch iets af is… één tag. Maar geen foto… Uhm: wordt vervolgd!

Over Tim Holtz gesproken, ik ben naarstig op zoek naar dit soort ringetjes:

dscn5721

Ik denk dat het Tim Holtz Metalz Circlez van Junkitz zijn: kleine platte metalen ringetjes. Ze waren er in verschillende kleuren. Junkitz is er helaas niet meer, dus ze worden niet meer gemaakt. Ik kan ze online ook nergens meer vinden… Ik heb echt in allerlei opruimhoeken van allerlei onlinewinkels gekeken! Misschien heeft iemand ze nog ongebruikt liggen? Zo ja, laat het me dan hieronder weten; ik zou ze heel graag willen overnemen!!!

One thought on “Gezocht!

  1. Leuk! Een ideetje misschien als alternatief voor de ringen… de ronde tagmaker rims van making memories. Die zijn hier en daar nog wel verkrijgbaar. Groetjes en een mooi 2009, Angelique

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.