Saai

Ben terug aan het werk en met uitzondering van een nieuwjaarsontbijt en een verjaardagsborrel aan het einde van een langslepende studiedag, waren de afgelopen dagen weinig inspirerend. Of het moet zijn dat ik me elke ochtend en middag met gevaar voor eigen leven op de fiets begeef, van top tot teen diep ingepakt tegen de kou. Ik vind kou best leuk, maar eigenlijk alleen als de zon schijnt en als ik daarna heel dicht bij de haard mag zitten. 

Dat bij de haard zitten lukt wel aardig hoor: ‘s avonds met de nieuwe camera + handleiding op schoot. Of ander met leesvoer: iets te lezen is altijd goed! Maar verder niks om over naar huis te schrijven…  of om te laten zien, want erg fotogenieke beelden levert het bij de haard zitten tot nu toe niet op. Of het moet deze zijn van Harold:

dsc_0014

Wel zonder flits en op de M-stand… dus er is een begin. Maar ik wil mijn nieuwe Nikon D60 ook zo graag een keer buiten, bij daglicht, uitproberen. Helemaal als ik van die strakblauwe luchten door het kantoorraam zie! Gelukkig zag ik vanmiddag dat het nog ‘licht’ was toen ik om 16.30 uur naar de sportschool ging, dus wie weet lukt het morgen…

One thought on “Saai

  1. En toen waren de kou en die strak blauwe luchten opeens over en werd het grijs en nat en saai…niets moois meer om te foto’s te maken!
    Maar jij zal altijd wel een plekje vinden om een mooie foto van te maken!

Comments are closed.