Zo gek als een ui

Ik ben weer eens verkouden. Uit ervaring weet ik inmiddels dat er in elk geval twee dingen zijn die helpen: neusspray en een (halve) ui naast het bed. Ik was gisteravond blijkbaar al halfslapende, want het viel me vanmorgen pas op: het was wel een heel vrolijke ui die er naast mijn bed lag!

dsc_0001-1

Dat kon niet anders dan een heel goede dag worden! Harold had vrij genomen en het was schitterend weer, dus we lieten meteen twee wensen in vervulling gaan: fotograferen en schaatsen!

dsc_0010dsc_0070dsc_0071dsc_0095dsc_0082dsc_0100dsc_0144psdsc_01092

3 thoughts on “Zo gek als een ui

  1. Sterkte met de verkoudheid hoor! Hopelijk helpen die vrolijke uien extra goed!!
    En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Fijn hè, zo mooie camera!!!

  2. Leuk die uien, dan móet je wel opknappen!
    Schitterende foto’s op ‘t ijs, mooi hè, die witte bomen en die blauwe lucht!

Comments are closed.