ATC’s

Op dit moment liggen er 3 projectjes op m’n bureau die maar niet af komen: een huisje, een canvas en een lay-out… Het lijkt erop dat het enige dat ik op dit moment van start tot finish kan volbrengen, niet groter mag zijn dan een speelkaart. Zaterdag heb ik nl. voorafgaande aan de bovengenoemde lay-out een ATC gemaakt. Gewoon om ‘iets’ te maken.

20090110sweet

En vandaag weer één. Omdat ik aan het opruimen was en het zo lekker makkelijk gaat met restjes die toch op het bureau liggen.

20090113a-take-time120090113b-take-time1

Ik had er ook nog twee liggen, die ik heb ingestuurd voor een ATC swap op SIStv.

20081118atcswap20081227atcswap2

Mijn eerste pakketje, verstuurd medio november, was eind december nog steeds niet aangekomen in de VS en daarom heb ik een nieuwe poging gedaan: nieuwe kaarten, nieuwe kansen! Ik heb alleen nog niet vernomen of mijn envelop deze keer wel de bestemming heeft bereikt. Afwachten dus…

One thought on “ATC’s

  1. Nou, je bent toch weer leuk bezig geweest, ook al zijn het kleine formaatjes! Heb je bij die roze/rode tag een kant en klare sheet gebruikt, of heb je zelf dat toffe doorzichtige effect gemaakt?

Comments are closed.