Lief

dsc_0033-1

Ik mocht gisteren dit prachtige meisje bewonderen én vasthouden. Ze heet Isaira en ze is de fonkelnieuwe dochter van collega Monique:

dsc_0037-2dsc_0017-2

Samen met mijn manager mocht ik de officiële cadeaus van het team overhandigen: een groeimeter van mijn ‘favoriete’ babyspeelgoedmerk en een Wheelybug. Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar toen ik er in de speelgoedwinkel op gewezen werd, was ik verkocht:

wheely20mouse20klein

Ik kan me helemaal voorstellen hoe ze hier straks op rondcrost! En uit de reactie van de trotse moeder kon ik opmaken dat de muis helemaal in de roos was: ik heb geheel telepathisch de kleuren van de babykamer voorvoeld: roze en zilvergrijs!

4 thoughts on “Lief

  1. Ha! Die loopmuis is echt FANTASTISCH! (je zou er haast een kind voor willen krijgen…). Ik hoop dat we t.z.t. een foto krijgen van het prachtige baby’tje op deze stoere muis!

  2. Wat een poeppie hè en Monique ziet er trouwens ook goed uit! Wat een schitterend ding die loopmuis!!!!

Comments are closed.