Happy mail

Ze zijn er!

dsc_0015-4

De ATC’s van de ’10 with 52′-swap! Mijn eigen kaartjes hebben er uiteindelijk 8 weken over gedaan om op de plaats van bestemming te komen, maar gelukkig was de envelop die vanmiddag in mijn brievenbus zat afgestempeld op 12 januari: het is dus ook mogelijk in slechts 10 dagen!

Alle kaartjes zijn op de achterkant voorzien van naam, e-mailadres en soms ook een website… behalve die van mij! Daar heb ik dus helemaal niet aan gedacht… Ik hoop niet dat ik nu een ATC-etikette heb overtreden, maar ik heb er gewoon helemaal niet bij stil gestaan. Stom! Was best leuke PR geweest voor mezelf, ha, ha.

One thought on “Happy mail

 1. Hoi Marsha.
  Ik kan zo snel je email adres niet vinden, vandaar even een berichtje als reactie via je blog. Ach zo kan het ook.
  Ontzettend bedankt voor jullie kaartje en het magazine dat je hebt opgestuurd. Wat lief van je dat je daar aan dacht. Wat extra lees/bladervoer is deze dagen van zitten in het ziekenhuis van harte welkom.
  Met Sander gaat het langzaam aan wat beter. Heeft nog wel regelmatig een terugval (vanmiddag weer 39.6 graden koorts) maar daarna ook wel weer zin om wat te spelen. Hij krijgt vanaf vanavond een extra dosis antibiotica van een soort dat niet in het brede spectrum aan a.b. zit, hiermee hopen ze dan het laatste stukje bacterien te pakken. Hoewel hij beter lijkt te worden, is volgens de foto de ontsteking nog wat gegroeid. Vandaar.
  Maar goed, zolang we 2 stappen vooruit en 1 terug gaan, gaan we nog steeds vooruit.
  Nogmaals dank. Het doet me erg goed dat onze vrienden zo met ons begaan zijn.
  Liefs
  Rieëtte

Comments are closed.